Всички категории
EN

ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗВИТИЕ

Начало>ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗВИТИЕ

Платформа за научноизследователска и развойна дейност

Jiangxi Chundi Biotech има създаде център за научноизследователска и развойна дейност в Чанша, столицата на провинция Хунан, обхващаща площ от повече от 2000m2, с 9 независими синтезни лаборатории, оборудвани с Pгорещохимичен Rактьор, Cколектор Type CONSTANT Temperature Hядене Mагнетичен Sремък, Rотариус Eизпарител, Low Temperature CONSTANT Temperature Rизяждане BATH, Aутоматичен Mурината Tитратор, HPLC, GC, UV aНамерете повече от 200 комплекта усъвършенствани аналитични инструменти и различни видове синтетично експериментално оборудване, което може напълно да отговори на нуждата от иновативни изследвания.

Екипът за научноизследователска и развойна дейност се състои от повече от 50 души, всички с бакалавърска степен или по-висока. Сред тях има 1 изключителен талант в областта на научните и технологичните иновации, въведен от Съединените щати, 5 старши инженери, 2 доктори и 14 магистри. Ключовите изследователи имат повече от 10 години опит в разработването на химически лекарства. Това е технически екип на високо ниво, интегриращ уменията и познанията по биотехнология, химичен синтез и фармация, дълбоко ангажиран в разработването на лекарства. 

Освен това компанията си сътрудничи с училището по химическо инженерство от университета Хунан, за да разработят заедно нови лекарства и нови технологии, които допълнително подобряват възможностите за научноизследователска и развойна дейност.

4

5

6

Интелектуална собственост

Компанията е извършила редица нови технологии, изследвания и разработки на нови продукти, основната технология е кандидатствала за 39 патента за изобретения, от които 17 са разрешени патенти за изобретения. В същото време на независими изследвания и разработки, чрез интегриране на ресурси, компанията е осъществила задълбочено техническо сътрудничество с университета Хунан и съвместно е извършила изследвания на ключови технически трудности в химическия синтез.

bt

Продуктова верига

Продуктова верига

Холестерол на растителна основа

Общият източник на холестерол за промишлена употреба е от животински тъкани или извлечен от ланолин. Тези животински източници имат потенциален риск от ТСЕ/СЕГ, прехвърлени към човешки и ветеринарни лекарствени продукти. Как да получите неживотински холестерол винаги е предизвикателство за индустрията.

След 10 години развитие, нашата компания успешно изобрети иновативна технология за производство на холестерол от растителни стероли, този неживотински холестерол избягва всеки потенциален животински източник на замърсяване, тъй като се основава на полусинтез, започващ от растителни стероли, процесът е зелен и капацитетът може да бъде до 20 MT годишно. Може да се прилага в козметика от висок клас, както и в висок клас липозомни лекарства и иРНК ваксини.

Витамин D3 на растителна основа

Осигурете безопасен и здравословен източник на витамин D3, предлагайки неживотински алтернатива на фармацевтичните продукти и човешката храна.

25-хидрокси витамин D3 на растителна основа

В сравнение с витамин D3, 25-хидроксивитамин D3 заобикаля метаболизма на черния дроб, навлиза в кръвообращението по-бързо и по-ефективно, действа по-добре в калциевата хомеостаза, насърчава растежа на костите и мускулите и повишава имунния отговор.

Активни производни на витамин D (API, на растителна основа)

калцифедиол; калцитриол; Алфакалцидол; калципотриол; елдекалцитол; Максакалцитол