Всички категории
EN

Кои Cме Ние


Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. е национално високотехнологично предприятие, интегриращо наука, индустрия и търговия, с регистриран капитал от 30 милиона юана и площ от 42000 XNUMX m2. Намира се в зона за икономическо и технологично развитие Jinggangshan, град Ji'an, провинция Дзянси. Компанията произвежда основно витамин D на растителна основа и активни аналози на витамин D, холестерол на растителна основа и неговите производни. Продуктите се използват широко във фармацевтичната, фуражната и хранително-вкусовата промишленост.

Фирмата разполага с пълна производствена база и оборудване. Той е изградил производствена линия с годишен капацитет от 10 тона кристали витамин D3, 10 тона 25-хидрокси витамин D3 кристали и 2 тона кристали витамин D2. Създават се проекти за индустриализация като 20 тона холестерол и производни на витамин D като калцитриол, алфа калцитриол и калципотриол и др. Компанията разполага с усъвършенствани ферментационни, фотохимични и синтетични съоръжения и оборудване, научен дизайн на процесите, разумно разположение на оборудването и пълни мерки за безопасност и опазване на околната среда.

Компанията е създала R & D център в Чанша, Хунан, с високо ниво и високо образован R & D екип, посветен на R & D на високотехнологични фармацевтични API и междинни продукти. Компанията е получила сертификат за система за управление на качеството ISO9001 и сертификат за система за управление на околната среда ISO14001.

От създаването си, компанията винаги се е придържала към бизнес философията на почтеност, усърдие, иновации и печеливши. Ще се стремим да изследваме нови възможности, да посрещнем нови предизвикателства и уверено да вървим напред с нашите партньори към по-светло бъдеще.